Overnight zobene pahuljice s Kabocha tikvom
Isprobajte ovu jednostavnu zobenu kašu s Kabocha tikvom i začinima te uživajte u finom i zdravom doručku. Vegan i bez glutena.
Broj porcija 2
Sastojci
- 80 g zobenih pahuljica
- 200 ml rižinog mlijeka
- 100 g pirea od pečene Kabocha tikve
- 1/2 žličice začina za medenjake
- malo praha kurkume (na vrh noža)
- 1 žlica javorovog sirupa ili zaslađivač po želji
Priprema
- U staklenci pomiješajte zobene pahuljice i rižino mlijeko te ostavite preko noći.
- Ujutro zobenim pahuljicama dodajte pire od pečene Kabocha tikve, začin za medenjake i malo praha kurkume. Zasladite po želji.
- Servirajte u čašama i ukrasite šlagom ili kokosovim jogurtom i nasjeckanom tamnom čokoladom.